Stephanie Wrobel – Dit kan pijn doen

Stephanie Wrobel Dit kan pijn doen recensie en informatie over de inhoud van de roman. Op 26 april 2022 verschijnt bij uitgeverij Prometheus de Nederlandse vertaling van de roman This Might Hurt van de Amerikaanse schrijfster Stepahnie Wrobel.

Stephanie Wrobel Dit kan pijn doen Recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Dit kan pijn doen. Het boek is geschreven door Stephanie Wrobel. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de nieuwe roman van de Amerikaanse schrijfster Stephanie Wrobel.

Stephanie Wrobel Dit kan pijn doen Recensie

Dit kan pijn doen

  • Schrijfster: Stephanie Wrobel (Verenigde Staten)
  • Soort boek: Amerikaanse roman
  • Origineel: This Might Hurt (2022)
  • Nederlandse vertaling: Titia Ram
  • Uitgever: Prometheus
  • Verschijnt: 26 april 2022
  • Omvang: 400 pagina’s
  • Prijs: € 20 – € 25
  • Uitgave: paperback
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van de nieuwe roman van Stephanie Wrobel

Een spannende roman over twee zussen – de een in de greep van een sekte, de ander gevangen in een web van haar eigen leugens.

‘Zullen wij je zus vertellen wat je gedaan hebt, of kom je dat zelf doen?’
Zakenvrouw Natalie Collins ontvangt vanuit het niets een mail vanaf het retraite-eiland Wisewood. Haar jongere zusje Kit heeft zich daar teruggetrokken om in de beslotenheid van deze sekte de dood van hun moeder te verwerken. Ze dacht daar een beschutte plek en steun te vinden, maar met die mail dreigt Wisewood plots Natalies grootste geheim aan Kit te onthullen. Natalie vertrekt halsoverkop naar het eiland. En dan blijkt dat het niet zo gemakkelijk is om los te komen uit de greep van Wisewood en zijn charismatische leidster.

In deze donkere psychologische roman volgen we vrouwen die op hun eigen manier lijden onder traumatische ervaringen uit hun kindertijd en zoekende zijn hoe daarmee om te gaan. Moet je ervoor wegrennen, leg je je lot in andermans handen – of moet je de directe confrontatie aangaan met je ergste angsten?

Stephanie Wrobel groeide op in Chicago en woont sinds enkele jaren in Londen. Zij volgde de opleiding Creative Writing aan Emerson College, Boston, en publiceerde diverse korte verhalen. Haar debuut Het herstel van Rose Gold werd al voor verschijning een internationale sensatie met biedingen in vijftien landen.

Bijpassende boeken en informatie