Stephanie Wrobel – Het herstel van Rose Gold

Stephanie Wrobel Het herstel van Rose Gold recensie en informatie van deze nieuwe Amerikaanse thriller. Op 28 april 2020 verschijnt bij Uitgeverij Prometheus de Nederlandse vertaling van de thriller The Recovery of Rose Gold, geschreven door Stephanie Wrobel.

Stephanie Wrobel Het herstel van Rose Gold Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering lezen van Het herstel van Rose Gold, geschreven door Stephanie Wrobel. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe thriller van de Amerikaanse schrijfster Stephanie Wrobel.

Stephanie Wrobel Het herstel van Rose Gold Recensie

Het herstel van Rose Gold

  • Schrijfster: Stephanie Wrobel (Verenigde Staten)
  • Soort boek: Amerikaanse thriller, psychologische thriller
  • Origineel: The Recovery of Rose Gold
  • Uitgever: Prometheus
  • Verschijnt: 28 april 2020
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de thriller van Stephanie Wrobel

Rose Gold Watts geloofde dat zij de eerste achttien jaar van haar leven ernstig ziek was. Ze dacht dat ze de sondevoeding, alle operaties en de rolstoel nodig had. De buurbewoners hielpen haar waar mogelijk en stonden altijd voor Rose Gold en haar moeder Patty klaar. Maar ondanks alle onderzoeken, ingrepen en eindeloze doktersbezoeken kon niemand erachter komen wat ze mankeerde.

Tot haar moeder een verschrikkelijk goede leugenaar bleek te zijn. Na vijf gevangenisjaren is Patty op vrije voeten en smeekt ze haar dochter om haar in huis te nemen. Alles wat Patty wil is zich met haar dochter verzoenen en haar vergeven voor het feit dat Rose Gold zich tegen haar keerde in de rechtbank. Als Rose Gold haar moeder inderdaad verwelkomt reageert de omgeving geschokt. Maar Rose Gold kent haar moeder door en door, en zij is niet meer dat zwakke kleine meisje van vroeger…

Bijpassende boeken en informatie