Stuff’d – Kroket kookboek

Stuff’d Kroket kookboek. Op 15 oktober 2023 verschijnt bij uitgeverij Lannoo het kookboek met kroketrecepten. Informatie over de inhoud van het kookboek kun je hier lezen. Daarnaast is er aandacht voor de boekbespreking en recensie van Kroket het kookboek van Stuff’d, oftewel Nico Troch en Kathelijne Stoop.

Stuff’d Kroket kookboek

Stuff’d, oftewel Nico Troch en Kathelijne Stoop zijn de eigenaars van Delicias. Zij bedenken en produceren artisanale kroketten voor zowel bekende restaurant en chefs als voor bedrijven. Omdat ze niet echt gelukkig waren met de kroketten die in de winkel te koop zijn, bedachten ze Stuff’d. Onder deze naam en noemer bedenken en maken ze eigen authentieke kroketten met pure ingrediënten, vaak in een nieuw origineel jasje en natuurlijk vol kwaliteit en creativiteit.

Stuff'd Kroket kookboek

Kroket

40 krokante recepten uit de keuken van Stuff’d

  • Auteur: Stuff’d (België)
  • Soort boek: kookboek
  • Uitgever: Lannoo
  • Verschijnt: 15 oktober 2023
  • Omvang: 142 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek / ebook
  • Prijs: € 24,99 / € 13,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het kroket kookboek

Iedereen houdt van kroketjes. Met een kroket op het menu kun je nooit de mist in gaan. Nico en Kathelijne, het enthousiaste duo achter het krokettenmerk Stuff’d, verklappen hun favoriete krokettenrecepten en leren je stap voor stap hoe je ze met gemak zelf in elkaar flanst.

Dankzij de uitvoerig geteste recepten, handige tips en tricks maak je nu zelf de meest overheerlijke kroketten. In Kroket vind je 40 smakelijke recepten, waaronder enkele all time favorites, zoals de aardappel-, kaas- en garnaalkroket, maar ook de wereldse eter zal hiertussen enkele exotische smaken in een knapperig jasje terugvinden. Ook vegetariërs en vegans kunnen de handen uit de mouwen steken met verschillende kroketten in dit boek en zelfs het dessert ontsnapt niet aan de heerlijke mogelijkheden die deze culinaire favoriet biedt. Stel je voor: een menu vol kroketjes!

Bijpassende boeken