Sunny Bergman – Mijn nazi-opa

Sunny Bergman Mijn nazi-opa recensie en informatie over de inhoud van het boek over een zoektocht naar een intergenerationeel trauma, Op 18 april 2023 verschijnt bij uitgeverij Nijgh & Van Ditmar het nieuwe boek van Sunny Bergman over haar opa die fout was in de Tweede Wereldoorlog en over het effect dat de trauma’s van haar voorouders op het heden hebben.

Sunny Bergman Mijn nazi-opa recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Mijn nazi-opa. Het boek is geschreven door Sunny Bergman. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek van de Nederlandse schrijfster Sunny Bergman.

Sunny Bergman Mijn nazi-opa recensie

Mijn nazi-opa

Een zoektocht naar een intergenerationeel trauma

  • Schrijfster: Sunny Bergman (Nederland)
  • Soort boek: persoonlijke non-fictie
  • Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
  • Verschijnt: 18 april 2023
  • Omvang: 272 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 21,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het nieuwe boek van Sunny Bergman

Sunny Bergman heeft haar grootvader nooit gekend: haar vader Richard is verwekt in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog door een man die actief deelnam aan de Jodenvervolging en niets van zijn zoon wilde weten. Nu haar vader op de leeftijd is gekomen dat hij mantelzorg nodig heeft is het voor Sunny tijd om het duistere verleden van haar grootvader te onderzoeken. Wie was die man die haar grootmoeder verkrachtte en heeft dat familieschandaal invloed gehad op Sunny’s strijdvaardigheid en onuitputtelijke drang naar gelijkwaardigheid? Wat voor effect hebben de trauma’s van haar voorouders op het heden, op haar leven en op dat van Sunny’s kinderen?

Op geestige, moedige en intelligente wijze onderzoekt Sunny Bergman in Mijn nazi-opa haar pijnlijke verleden en de invloed van intergenerationeel trauma op relaties en het ouderschap.

Bijpassende boeken en informatie