Susan Aretz – BBQ-tijd

Susan Aretz BBQ-tijd kookboek recensie en informatie over de inhoud boek met No-nonsense BBQ-recepten voor iedereen die van lekker eten houdt. Op 28 maart 2023 verschijnt bij Fontaine Uitgevers het barbecue kookboek van Susan Aretz.

Susan Aretz BBQ-tijd recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het kookboek BBQ-tijd, No-nonsense BBQ-recepten voor iedereen die van lekker eten houdt. Het boek is geschreven door Susan Aretz. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud het nieuwe kookboek met BBQ recepten van Susan Aretz.

Susan Aretz BBQ-tijd kookboek

BBQ-tijd

No-nonsense BBQ-recepten voor iedereen die van lekker eten houdt

  • Auteur: Susan Aretz (Nederland)
  • Soort boek: BBQ kookboek
  • Uitgever: Fontaine Uitgevers
  • Verschijnt: 28 maart 2023
  • Omvang: 192 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 29,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het BBQ kookboek van Susan Aretz

Wat Susan Aretz betreft is het hoog tijd dat een vrouw laat zien hoe lekker het is om te koken op de barbecue. In BBQ-tijd vind je een keur aan toegankelijke barbecuerecepten voor zowel de kamado als de reguliere barbecue. En of je nu binnen 30 minuten aan tafel wilt of langer de tijd hebt, je vindt in BBQ-tijd voor ieder moment een passend barbecuerecept.

Steek samen met Susan je barbecue aan en kies of je vanavond de snelle kimchi fried rice of Spaanse mosselen in tomatensaus op direct vuur maakt. Langer de tijd? Gebruik dan de indirecte warmte van je barbecue en maak de slow cook hertenstoof of de varkenswangetjes in cider. Gaat je voorkeur uit naar een vegetarisch gerecht, dan is er onder andere peperonata of de verrassende miso-aubergine. Nog zin in zoet? Laat je dan verleiden door de gegrilde rum-ananas met limoenmascarpone.

Kortom, in BBQ-tijd laat Susan je zien dat de combinatie van vuur, rook en buiten koken heerlijke en maakbare gerechten oplevert. Inclusief tips voor het gebruik van de restwarmte van je barbecue. Het wordt een hete zomer!

Bijpassende boeken en informatie