Femke van der Laan – Aan de randen van de dag

Femke van der Laan Aan de randen van de dag recensie en informatie over de inhoud van het boek met het verhaal van een liefde.  Op 28 januari 2022 verschijnt bij uitgeverij Nieuw Amsterdam het nieuwe boek over de liefde tussen Femke en Eberhard van der Laan.

Femke van der Laan Aan de randen van de dag recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Aan de randen van de dag, Het verhaal van een liefde. Het boek is geschreven door Femke van der Laan. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit nieuwe boek  van Femke van der Laan.

Femke van der Laan Aan de randen van de dag Recensie

Aan de randen van de dag

Het verhaal van een liefde

  • Schrijfster: Femke van der Laan (Nederland)
  • Soort boek: autobiografische verhalen
  • Uitgever: Nieuw Amsterdam
  • Verschijnt: 28 januari 2022
  • Omvang: 272 pagina’s
  • Prijs: € 20 – € 25
  • Uitgave: gebonden boek / ebook
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van het nieuwe boek van Femke van der Laan

Openhartig verslag over de liefde tussen Femke en Eberhard van der Laan: over geluk en ruzie, geboorte en dood. Een unieke kijk achter de schermen in het huwelijk van iemand met een publieke topfunctie: niet eerder werd ‘het gezin van’ zo van binnenuit beschreven.

Femke en Eberhard ontmoeten elkaar tijdens het werk op zijn advocatenkantoor. Ze worden verliefd, trekken van huis naar huis door de stad, tot ze een vaste plek vinden. Ze trouwen en krijgen kinderen. Zij werkt als tekstschrijver, hij wordt minister, daarna burgemeester. Ze zien elkaar aan de randen van de dag. Femke van der Laan schrijft openhartig en ontroerend over hun grote liefde en hun worsteling met de tijd.

Aan de randen van de dag is een boek dat je laat lachen (zij is geestig, hij is charmant), dat ontroert (het verloop van zijn ziekte is ongelooflijk beklemmend), dat laat zien hoe het is om met een burgemeester getrouwd te zijn (bij vlagen behoorlijk eenzaam), maar bovenal is het een ontwapenend en zeer openhartig boek over hoe een huwelijk werkt, over royaal zijn, over wat liefde eigenlijk is.

Bijpassende boeken en informatie