Nikkie van Lierop – Te dom voor de duivel

Nikkie van Lierop Te dom voor de duivel recensie en informatie over de inhoud van deze Vlaamse roman. Op 4 september 2020 verschijnt bij Uitgeverij Lebowski de roman van zangers en schrijfster Nikkie van Lierop.

Nikkie van Lierop Te dom voor de duivel Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het boek Te dom voor de duivel. De roman is geschreven door Nikkie van Lierop. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze roman van de Belgische zangeres en schrijfster Nikkie van Lierop.

Nikkie van Lierop Te dom voor de duivel Recensie

Te dom voor de duivel

  • Schrijfster: Nikkie van Lierop (België)
  • Soort boek: Vlaamse roman, psychologische roman
  • Uitgever: Lebowski
  • Verschijnt: 4 september 2020
  • Omvang: 240 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de roman van Nikkie van Lierop

Anna is niet onder het meest gunstige gesternte geboren, maar ze heeft een gouden stem. Als ze wordt aangenomen in het orkest van de vermaarde Slavko, lijkt haar leven echt te beginnen. Ze maken furore in de cabarets van Berlijn, maar Slavko is niet te vertrouwen. Na een zoveelste ruzie keert een zwangere Anna terug naar haar geboortegrond, om na de bevalling weer opnieuw te beginnen. Haar pogingen leiden haar langs smoezelige theaters, duistere cafés en uiteindelijk de rosse buurten van menig stad. Te dom voor de duivel is het verhaal van een vrouw op zoek naar geluk, om slechts het tegendeel te vinden.

Bijpassende boeken en informatie