Sandro Veronesi – De kolibrie

Sandro Veronesi De kolibrie recensie en informatie over de inhoud van deze Italiaanse roman. Op 25 februari 2020 verschijnt bij Uitgeverij Prometheus de nieuwe roman van de Italiaanse schrijver Sandro Veronesi.

Sandro Veronesi De kolibrie Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van De kolibrie, de roman geschreven door Sandro Veronesi. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van de Italiaanse schrijver Sandro Veronesi.

Sandro Veronesi De kolibrie Recensie001Boek-Bestellen

De kolibrie

  • Schrijver: Sandro Veronesi (Italië)
  • Soort boek: Italiaanse roman, psychologische roman
  • Origineel: Il colibri (2019)
  • Nederlandse vertaling: Welmoet Hillen
  • Uitgever: Prometheus
  • Verschijnt: 25 februari 2020
  • Omvang: 416 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek / Ebook

Sandro Veronesi te gast bij tv-programma Mondo

Op zaterdag 29 februari 2020 is Sandro Veronesi te gast in het tv-programma Mondo om te spreken over zijn nieuwe roman De kolibrie.

Flaptekst van de nieuwe roman van Sandro Veronesi

De kolibrie, een van de kleinste vogels ter wereld, is in staat om schijnbaar bewegingloos in de lucht te hangen, en dat terwijl hij intussen twaalf tot tachtig vleugelslagen per seconde maakt.

Marco Carrera, de hoofdpersoon in Sando Veronesi’s grote nieuwe roman, is eigenlijk een kolibrie. Hij leeft een leven van pijn en verlies. Zijn leven lijkt hem dieper en dieper in de ellende te trekken. Maar toch valt Marco niet: zijn hectische bewegingen stellen hem in staat zijn rug recht te houden in de existentiële acrobatiek van zijn bestaan.

De kolibrie is een schitterende roman over pijn en de kwellende kracht van het leven. Marco Carrera is zo levendige held dat de lezer hem nooit zal kunnen vergeten: een personage dat alleen uit de pen van Sandro Veronesi kan ontstaan. Vijf jaar na zijn laatste roman levert Veronesi met De kolibrie een ijzersterke en unieke roman af over de hartenklop van het leven.

Bijpassende Boeken en Informatie