Veerle Stoffels – Het theeboek

Veerle Stoffels Het theeboek recensie en informatie over de inhoud van het boek over soorten, pairing en recepten. Op 17 mei 2023 verschijnt bij uitgeverij Lannoo het boek van de Vlaamse theesommelier Veerle Stoffels.

Veerle Stoffels Het theeboek recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Het theeboek, soorten, pairing, recepten. Het boek is geschreven door Veerle Stoffels. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud dit boek over thee van de Belgische theesommelier Veerle Stoffels.

Veerle Stoffels Het theeboek recensie

Het theeboek

  • Auteur: Veerle Stoffels (België)
  • Soort boek: culinair boek, kookboek
  • Uitgever: Lannoo
  • Verschijnt: 17 mei 2023
  • Omvang: 296 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek / ebook
  • Prijs: € 25,99 / € 14,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek over thee van Veerle Stoffels

Thee en infusies worden steeds populairder door de toenemende aandacht voor een gezonde levensstijl. Maar naast het pure genieten van thee kun je nog zoveel meer doen met deze vertrouwde drank.

Het Theeboek van theesommelier Veerle Stoffels is een gids voor de theeliefhebber die graag zijn theekennis wil opkrikken. Wat zijn de bekendste theesoorten en wat zijn hun smaakkarakteristieken? Welke thee is het best op welk moment van de dag? Wat zijn de gezondheidseffecten?

Dit boek nodigt je uit om zelf te experimenteren met foodpairing door thee aan tafel te serveren. Je vindt ook tal van recepten met thee als ingrediënt. Hopelijk kunnen ze jou inspireren om zelf aan de slag te gaan in de keuken.

Veerle Stoffels is theesommelier, genoot van tal van theeceremonieën over de hele wereld en organiseert ’theeactiviteiten’ met haar bedrijf Tasting Tea. Eerder schreef Veerle bij Uitgeverij Lannoo het boek Puur thee.

Bijpassende boeken en informatie