Iris Wolff – De onscherpte van de wereld

Iris Wolff De onscherpte van de wereld recensie en informatie nieuwe Duitse roman. Op 6 oktober 2021 verschijnt bij uitgeverij Signatuur de Nederlandse vertaling van de roman Die Unschärfe der Welt van de Duitse schrijfster Iris Wolff.

Iris Wolff De onscherpte van de wereld recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van de roman De onscherpte van de wereld. Het boek is geschreven door Iris Wolff. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de roman van de Duitse schrijfster Iris Wolff.

Iris Wolff De onscherpte van de wereld Recensie

De onscherpte van de wereld

Flaptekst van de roman van Iris Wolff

Een prachtig verhaal over familie, vriendschap, identiteit en wat we bereid zijn op te geven voor het geluk van een ander, tegen de achtergrond van het ineenstortende Oostblok in Europa.

Zouden Florentine en Hannes de twee jonge reizigers uit de DDR net zo hartelijk ontvangen hebben, als ze hadden geweten welke rol dat bezoek nog zou spelen in hun leven? Zou hun zoon Samuel zijn beste vriend Oz nog net zo hebben gesteund als hij de gevolgen van zijn beslissing had kunnen voorzien? Door de ogen van zeven familieleden van Samuel volgen we zijn lotgevallen en hoe ze als familie, zelfs op grote afstand van elkaar, naar elkaar kijken.

Tegen de achtergrond van het ineenstortende Oostblok en de bewogen geschiedenis van de twintigste eeuw, is dit een prachtig, kleurrijk verhaal over familie, vriendschap, identiteit en wat we bereid zijn op te geven voor het geluk van een ander.

Bijpassende boeken en informatie